Egy teljes nap szakma

Ismét nagyot újít a DEAC mestere, Kovács Adrián: érkezik az első Time-Out Talks Maraton! Június 14-én vasárnap, és 15-én hétfőn összesen 24 órányi (!) előadást tekinthetnek meg az érdeklődők, 24 különböző előadótól.

A vendégek névsorát Adrián tudatosan a sportág legkülönbözőbb területeiről válogatta össze, annak érdekében, hogy nemektől és korosztályoktól függetlenül minden kosárlabdabarát hasznos információkkal gazdagodhasson. Az előadások egyenként 45 percig tartanak majd, és kérdések feltevésére is lesz lehetőség.

Az alapötletet Spanyolországból merítettem, ahol a karantén alatt az edzők szövetsége napi szinten biztosított ’cliniceket’ a fejlődni vágyó szakemberek számára. Ezen csavartam még egyet, szerettem volna ezt az egészet extrémebbé, rendhagyóbbá tenni. A kezdeményezés célja, hogy minél több aspektusból világítsuk meg a játék problémás kérdéseit, és hogy közösen találjuk meg a megoldásokat ezekre. Vendégeim egytől-egyig profik, tudatosan, lelkiismeretesen készülnek saját szegmensükre, átérzik az ügy fontosságát. Úgy gondolom, hogy a hétvégi adásból sokat profitálhat a hazai kosárlabdatársadalom – nyilatkozta Kovács.

Azoknak sem kell kétségbe esniük, akiknek egyéb terveik is vannak az említett napokra, hiszen az előadások az élő bejelentkezések végeztével is megtekinthetők maradnak trénerünk Facebook-oldalán, és a Csapatmunka zárt edzői csoportban. A pontos időbeosztás és a teljes menetrend szintén ezen platformokon érhető el.