Debrecenben vágott vissza a Vasas

Hatpontos vereséget szenvedett a DEAC kosárlabdacsapata az Amatőr Női NBI Piros-csoportjának hétvégi fordulójában. Kovács Imre tanítványai az első félidőben csak keresték önmagukat, a fiatal vendégek pedig agilis játékuknak köszönhetően 12 pontos előnyre tettek szert a nagyszünetig.

A második félidő kezdetén már 18 is volt a differencia, mely után Kovács Imre időkéréssel, és védekezésváltással igyekezett felrázni csapatát. Meg is lett az eredménye a váltásnak, a debreceni hölgyek fokozatosan közelítettek ellenfelükhöz. Hiába engedélyeztek 17 perc alatt összesen 10 pontot az angyalföldieknek, a támadásokban a folytatásban sem volt meg a kellő lendület. Bár egy perccel a vége előtt 48-52-es állásnál még meg volt az esély az egyenlítésre, a vendégek egy közelivel lezárták a találkozót, s visszavágtak az őszi vereségért.

A Debreceni Egyetem csapata a jövő héten a listavezető, eddig százszázalékos BKG Príma Akadémiát fogadja.

DEAC – Vasas Akadémia 48-54 (14-21, 10-15, 12-12, 12-6)

DEAC: Mezei 5, Szabó E. -, Jávor 4, Göttlinger 19/9, Vasas 2 csere: Földvári 18, Gaszner -, Nagy -, Szabó R.

edző: Kovács Imre

Kovács Imre: Az első félidőben nem működött a védekezésünk, és sok lepattanót engedélyeztünk ellenfelünknek. A fordulás után védekezést váltottunk, amivel sikerült megnyernünk a nagyszünet utáni részt, de sajnos így sem tudtuk ledolgozni a hátrányunkat, hiába küzdöttek nagyot a lányok.

'.$category->name.''; }?>